- Projektujemy je od zera.
- Przeprojektowujemy obiekty już istniejące.
- Najlepsze i sprawdzone rozwiązanie ciągów technologicznych.
- Szczegóły projektu zawsze uzgadniamy z klientem.
- Wybór urządzeń dopasowanych do potrzeb klienta.
Podstawowy projekt technologiczny obejmuje:
• Wrysowanie podkładu na potrzeby wykonania projektu technologii z dostarczonej wersji papierowej lub PDF ( nie dotyczy jeśli został dostarczony podkład DWG).
• Opracowanie układu funkcjonalnego zaplecza gastronomicznego.
• Wrysowanie i opracowanie ustawienia urządzeń technologicznych.
• Przygotowanie listy urządzeń wraz z wymiarami i danymi technicznymi (moc, zasilanie).
• Projekty techniczne z wytycznymi dla poszczególnych branż (wodno-kanalizacyjnych, elektrycznych i gazowych).
• Dopasowanie opracowanej technologii do rzeczywistych wymiarów.
• Konsultacje i doradztwo w momencie realizacji wyposażenia.
• Przekazanie opracowanej dokumentacji w wersji PDF lub papierowej.
• Na życzenie klienta wykonujemy także wizualizację 3D zaprojektowanych pomieszczeń w programie MasterChef CAD.