Szukaj zaawansowane
    Kategorie

 
     
Produkty

The Anti-Griddle


 

Anti-Griddle™ (anty-grill)

Zwycięsca  nagrody "Food Network's Award" za  Tasty Technology (smaczną technologię) !

Anti-Griddle™ jest tradycyjnym blatem grilla kuchennego z zadziwiającą możliwością : urządzenie szybko zamraża sosy i puree zamiast podgrzewać je! Zainspirowany przez szefa kuchnif Grant Achatz z restauracji  Alinea w Chicago, ta unikalna innowacja otwiera nowe możliwości w zamrażaniu sosów i puree, kremów i pianek.

Opracowanie twardych lub pół-mrożonych kreacji ze stabilną powierzchnią, kruche i chłodne środki kremów. Kuszących podwójnymi kolorami faktur tworzą zaskakujące i wyjątkowe doświadczenie w restauracji. Na posiłki w formie bufetu oraz imprez cateringowych, Anti-Griddle zawsze przyciąga mnóstwo ludzi podczas przygotowywania mrożonych deserów i  przekąsek w prost na ich oczach. Popuśćcie wasze kulinarne wodze fantazji!

  • Szybko zamraża sosy i puree do stanu twardego, nadając unikalne formy lub zamraża tylko zewnętrzną powłokę pozostawiając kremowe wnętrze
  • Temperatura Minus 30 °F 'griddle' zapewnia natychmiastowe rezultaty
  • Około 1 metr kwadratowy płyty kuchennej wysokiej wytrzymałości zapewnia duża, łatwą do czyszczenia powierzchnię roboczą

W ciągu 5-10 minut powierzchnia Anti-Griddle osiąga temperaturę  -30 °F. Nakładając cięką warstwęoliwy z oliwek na powierzchnię pracy zanim griddle zamarźnie ułatwimy pracę z nim produkty nie będą mocno przymarzać.

  • "Możliwości są niewyczerpane. My ponownie wynalaźliśmy smores z mrożonego ptasiego mleczka, płynnej czekolady jako centrum, pokryte Graham CrackersTa maszyna powoduje przemyślenia co możemy rzeczywiście zrobić. Nie tylko w restauracji ale  faktycznie w domu z dziećmi i rodziną." -Matthias Merges, Restauracja "Charlie Trotter" , Chicago

Anti-Griddle™

Niektóre zainspirowane przez Anti-Griddle kreacje:

  • Mrożony muss łosośowy
  • Merengue Jaśminowo rabarbarowa
  • Karmelowo-rozmarynowe lizaki , waniliowe lizaki , z płynnym środkiem serwowane na rozmarynowym patyczku
  • Waniliowo-pomarańczowe świderki z truskawkowymi skrzydełkami
  • Masło orzechowew zamrożonej powłoce z kremu angielskiego.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

  • Tempwratura przyrządzania : ustawiona na -30 °F / -34.44 °C
  • Wymairy blatu: (Dł. xSz.): 14.5 cala x 9.38 cala / 36.8 cm x 23.8 cm
  • Całkowite Wymiary: (Dł. x Sz. x Wys.): 15.88 x 18.38 x 10.5 cala / 40.3 x 46.7 x 26.7 cm

 

 


Forma zasilania: 120 V 60Hz 6.5 amps / 240 V 50Hz 3.5 amps

System parowy: nie dotyczy

Poziomy: nie dotyczy

Jeśli masz pytanie dotyczące produktu:
zadzwoń do Nas: 602 722 672 / 18 20 11 367
albo napisz primgastro@primgastro.zakopane.pl
lub wypełnij formularz